وبینار آموزشی پایگاه اطلاعاتی - استنادی Scopus با شرکت 300 نفر از کاربران دانشگاه برگزار گردید.
وبینار آموزشی پایگاه اطلاعاتی Scopus روز دوشنبه 16 تیرماه 99 از ساعت 13 الی 16 توسط حوزه معاونت و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا (نماینده ناشر الزویر در ایران) به مدت 3 ساعت با استفاده از بستر ارتباطی سامانه وب کنفرانس از مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه و با تدریس جناب آقای حسین اعظمی مدیر آموزش شرکت مهندسی فرآیدا برگزار گردید.
در وبینار آموزشی Scopus که ویژه کاربران دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردید، حدود 300 نفر  شامل 122 عضو هیأت علمی، 92 کارمند و 85 دانشجو از دانشگاه در این وبینار شرکت کردند.
برای کلیه شرکت کنندگان در وبینار Scopus، گواهی شرکت در وبینار از سوی معاونت محترم تحقیقات و فناوری صادر و از طریق لینک ذیل قابل دریافت می باشد.

تعداد 136 نفر از شرکت کنندگان فرم نظرسنجی الکترونیکی وبینار را تکمیل کردند که تحلیل نظرات کاربران نشان داد متوسط میزان رضایت کاربران از وبینار آموزشی اسکوپوس 88 درصد بوده است.

محتوای دیجیتال و ویدئوی وبینار آموزشی پایگاه اطلاعاتی Scopus پس از آماده سازی نهایی، جهت دسترسی افراد و استفاده از این آموزش مفید، در سامانه کتابخانه دیجیتال دانشگاه بارگذاری خواهد شد.

مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
1399/04/20