سامانه جعبه ابزار پژوهش به سفارش مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت راه‌اندازی شد.
سامانه جعبه ابزار پژوهش (Research Toolbox) با پشتیبانی و سفارش مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با همت حوزه معاونت تحقیقات و فناروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران راه‌اندازی گردید.
پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و دانشجویان می‌توانند از طریق لینک ذیل، به محتوهای آموزشی و اطلاعات پایه این سامانه، دسترسی داشته باشند.

در حال حاضر این سامانه دارای 178 محتوای آموزش پژوهش در 14 حیطه موضوعی از جمله انتخاب عنوان، روش­‌های جستجو و مرور متون، انواع مطالعات، جمع­‌آوری داده­‌های پژوهشی، نرم‌‌‌‌افزار‌های تحلیل پژوهش و ... است.
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی
1400/07/20