مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
بیش از 350 نفر در همایش مجازی نقش کتابخانه های علوم پزشکی در بحران شرکت کردند.
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همایش مجازی نقش کتابخانه های علوم پزشکی در بحران روز شنبه اول آذرماه 1399 از ساعت 9 الی 12:30 با همکاری مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، اساتید برجسته گروه های آموزشی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و با پشتیبانی اجرایی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با موفقیت برگزار شد.
تعداد 320 نفر از کتابداران و علاقمندان به این موضوع از سراسر کشور در این همایش مجازی ثبت نام کردند و همایش در بستر سامانه های وب کنفرانس و پخش زنده مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردید. در طول مدت برگزاری همایش تعداد 218 نفر به سامانه وب کنفرانس متصل شدند که 85 نفر بیش از سه ساعت، 60 نفر بین دو تا سه ساعت، 30 نفر بین یک تا دو ساعت، 19 نفر بین 30 تا 60 دقیقه و 23 نفر کمتر از 30 دقیقه در این همایش حضور داشته اند. همچنین بیش از 2000 نشست در سامانه پخش زنده مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه ثبت شده است و همواره بیش از 120 نفر نیز به طور همزمان در سامانه پخش زنده متصل بودند.
طبق برنامه، همایش راس ساعت 9 صبح با سخنرانی دبیر علمی همایش، خانم دکتر اخوتی، دانشیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد و سپس آقای دکتر نخعی، استاد گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در موضوع نقش پزشکی مبتنی بر شواهد در پیشگیری و درمان کووید 19 سخنرانی کردند. آقای دکتر علی حسین قاسمی، استادیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز مطالبی را با موضوع آمادگی برای بحران در کتابخانه های علوم پزشکی ارائه نمودند.
در ادامه خانم دکتر فرزانه فضلی، معاون مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، در خصوص کتابخانه ها و کتابداران پزشکی در شرایط بحران مطالبی را ارائه دادند. اطلاعات در بحران و انتظارات جامعه توسط خانم دکتر مریم اخوتی مطرح و خانم دکتر فاطمه شیخ شعاعی، استادیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در موضوع نیازهای آموزشی کتابداران در دوران بحران سخنرانی کردند. در انتها نیز خانم دکتر لیلا نعمتی انارکی استادیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران تجربیاتشان را در برگزاری اولین جشنواره محصولات آموزشی دانشجویی ارائه نمودند.
دکتر بیدختی افزود 27 اثر به دبیرخانه همایش مجازی نقش کتابخانه های علوم پزشکی در بحران ارسال شده است و آثار دریافت شده شامل مقاله، نقل تجربه در قالب طنز و خاطره، شعر، گزارش مقالات بیان دیدگاه، ارائه تجربه، ایده و پیشنهاد و کلیپ صوتی و تصویری و موسیقی بوده است. تجربیات و آثار دریافت شده پس از بررسی توسط کمیته علمی همایش در وب سایت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بارگذاری و مورد نظرسنجی عمومی قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است در تاریخ 18 آذرماه 99 برخی از تجربیات و آثار رسیده به همایش ارائه خواهند شد.
اسلایدهای سخنرانی های ارائه شده در همایش:
بحران، بلایا، کووید 19 (دکتر اخوتی)
آمادگی برای بحران در کتابخانه های علوم پزشکی (دکتر قاسمی)
کتابخانه ها و کتابداران پزشکی در شرایط بحران (دکتر فضلی)
اطلاعات در بحران و انتظارات جامعه (دکتر اخوتی)
نیازهای آموزشی کتابداران در دوران بحران (دکتر شیخ شعاعی)
برنامه ریزی و برگزاری اولین جشنواره محصولات آموزشی دانشجویی (دکتر نعمتی انارکی)
پس از برگزاری همایش تعداد 159 نفر از شرکت کنندگان در نظرسنجی الکترونیکی همایش شرکت کردند و بیش از 93 درصد از کیفیت برگزاری همایش مجازی نقش کتابخانه های علوم پزشکی در بحران رضایت داشتند. برای مشاهده نظرات و پیشنهادات شرکت کنندگان در نظرسنجی اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده لیست تجربیات، ایده ها و آثار هنری کتابداران و کتابخانه ها مرتبط با موضوع بحران و شرکت در نظرسنجی عمومی اینجا کلیک کنید.
- گروه خبری : اخبار مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
- کد خبر : 37821
کپی لینک کوتاه خبر:
اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی
کلمات کلیدی
خبرنگار
مدیر سیستم
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
15فروردین
ساعت کاری کتابخانه مرکزی
22اسفند
نظر دهید