مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
وبینار شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی بیرجند و بوشهر برگزار خواهد شد.
به گزارش مدیر اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، سی وهشتمین وبینار آموزشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با عنوان اخلاق در نشر: شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی، سهشنبه 20 مهرماه 1400 از ساعت 20 الی 22 برگزار خواهد شد.
جناب آقای دکتر علی حمیدی، دانشیار کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و مدیر اطلاعرسانی پزشکی و شبکه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تدریس این وبینار را برعهده خواهند داشت.
این وبینار با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان، کتابداران، کارشناسان پژوهشی و پژوهشگران دانشگاههای علوم پزشکی بیرجند و بوشهر برگزار خواهد شد. همچنین از کلیه علاقمندان به این حوزه موضوعی، از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار رایگان، ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر، صادر خواهد شد.
(برای مشاهده لطفا از رایانه دارای نرم افزار ادوب کانکت استفاده نمایید)
مجلات معتبر، مجلاتی شناخته شده ای هستند که در یک حوزه خاص از علوم فعالیت می کنند. این مجلات توسط ناشرین شناخته شده منتشر شده و عمدتا توسط انجمنهای علمی تایید شده اند. این مجلات در هر شماره حجم بالایی از مقالات ناهمگون را منتشر نمیکنند. در این مجلات مدت زمان داوری مقاله معقول و منطقی است. این نوع مجلات، معمولا در پایگاه های ISI، Scopus, Pubmed و دیگر نمایه نامه های معتبر نمایه می شوند.
مجلات بی اعتبار یا نامعتبر؛ به مجلاتی گفته میشوند که براساس عملکردشان بی اعتبار اعلام میشوند. این مجلات در داوری مقالات بسیار ضعیف بوده و میتوان گفت پروسه داوری ندارند و هر نوشتهای را که در قالب مقاله علمی تنظیم شده باشد در مدت زمان کوتاهی پذیرش میکنند، در واقع تنها کسب درآمد برای آنها مهم است.
مجلات جعلی یا هایجک شده؛ به وب سایتهایی گفته میشود که با نام و اعتبار یک مجله واقعی شکل گرفته اند و تلاش میکنند تا با فریب نویسندگان مقالات برای رسیدن به اهداف مالی خود فعالیت کنند. درحالی است که صاحبان مجله اصلی از این ماجرا اطلاعی ندارند. اغلب مجلاتی که وبسایت رسمی ندارند یا به نحوی وبسایت رسمی آنها ناشناخته یا غیرفعال است در معرض جعل شدن هستند.
نحوه ورود به وبینار:
برای ورود به وبینار در سامانه Adobe Connect میتوانید از آدرس http://vc.bums.ac.ir/mim استفاده نمایید. برای تسهیل در صدور گواهی ها لطفا به عنوان کاربر میهمان و با شماره ملی به سامانه وارد شوید. همچنین حین برگزاری وبینار میتوانید سؤالات خود را به صورت متنی یا صوتی از طریق شبکه اجتماعی واتساپ یا پیامک به شماره 09156043957 ارسال فرمائید.
ضمنا یادآوری میشود با توجه به این که از ابتدای سال 2021 نرم افزار Adobe Connect از Flash Player پشتیبانی نمیکند لازم است کاربران نسبت به بروزرسانی نرم افزار Adobe Connect اقدام نمایند. برای مشاهده راهنمای استفاده از این سامانه و دریافت لینک نرم افزارهای مورد نیاز اینجا کلیک نمایید.
لطفا پس از وبینار با تکمیل فرم نظرسنجی ما را در ارتقای کیفیت وبینارها و دورههای آموزشی آینده کمک نمایید.
راههای ارتباطی حوزه مدیریت اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در رابطه با وبینارهای آموزشی:
1- پست الکترونیک lib.info@bums.ac.ir
2- تماس با شماره 05632381752 در ساعات اداری
3- ارسال پیام در گروههای خدمات اطلاعرسانی پزشکی دانشگاه در پیام رسان واتساپ
4- ارسال پیام کوتاه به شماره 09156043957
5- ارسال پیام از طریق صفحه خدمات اطلاعرسانی پزشکی در اینستاگرام
- گروه خبری : اخبار مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
- کد خبر : 40892
کپی لینک کوتاه خبر:
اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی
کلمات کلیدی
خبرنگار
مدیر سیستم
نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
15فروردین
ساعت کاری کتابخانه مرکزی
22اسفند
نظر دهید