پیام پژوهش شماره 1:
مصرف میوهها و سبزیجات تازه به عنوان بخشی از رژیم غذایی مادر، میتواند در افزایش آنتیاکسیدانها در بدن مادر و نوزاد تاثیرگذار باشد.
شیر مادر بهترین انتخاب برای تغذیه شیرخواران است و حاوی موادی است که از نظر کیفیت و کمیت قابل جذب برای شیرخوار بوده و انرژی و رشد کودک را تأمین می کند. ترکیبات شیر مادر در افراد مختلف، در طول مدت شیردهی، در طول روز و در یک وعده شیردهی متغیر است. یک سبک زندگی سالم شامل الگوی غذایی سالم، اولین گام در افزایش کیفیت شیر است. بنابراین ارتقای کیفیت شیر مادر و تغذیه نوزاد با شـیر مادر با کیفیت می توانـد در ارتقای سلامت نوزاد مؤثر باشد.
چگونگی تغذیه مادران میتواند اثر مستقیمی بر آنتیاکسیدانهای موجود در بدن نوزادان داشته باشد.
براساس برخی فعل و انفعالات شیمیایی در بدن انسان، مولکول های جانبی سمی موسوم به «رادیکالهای آزاد» ایجاد می شوند که میتوانند به سلولهای بدن آسیب برسانند و منجر به ابتلای شخص به انواع بیماریهای صعبالعلاج مانند سرطان شوند. آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که باعث کاهش این ترکیبات سمی و مانع آسیب سلول های بدن میشوند. تغذیه سالم و متنوع مادران میتواند از طریق افزایش آنتی اکسیدان ها به بهبود سلامت نوزادان کمک کند. بنابراین، اهمیت دارد که مادران به انتخاب مواد غذایی خود توجه داشته باشند و در طول دوره بارداری و شیردهی، رژیم غذایی سالمی را رعایت کنند.
شیر در مادران شیرده ای که از مواد غذایی مانند میوه ها، سبزی ها، پروتئین ها و اسیدهای چرب اشباع شده تغذیه می کنند از کیفیت بالاتری برخوردار است که این موضوع به حفظ سلامت نوزادان کمک می کند.
کپی لینک کوتاه :